Izvor: happy
12.02.2024 u 17:39
0

ZAŠTO JOKIĆ NIJE BIO NA SAHRANI MILOJEVIĆA? Jedan detalj je nažalost presudio da se Nikola ne oprosti

Svi znamo da bi Nikola došao da je mogao

Dejan Milojević sahranjen je danas u Beogradu na Novom bežanijskom groblju. Od njega su se mnogi oprostili, došao je i trener Golden Stejta Stiv Ker zajedno sa saradnicima. Među svima njima nije bilo jedno lice – Nikola Jokić. Mnogi su se pitali zašto on nije došao.

Odgovor je prilično jednostavan, zbog rasporeda Denvera i klupskih obaveza. Put iz Amerike do Srbije, pa povratak i sve to u momentima kada se Nagetsi bore za prvo mesto na Zapadu bio bi predug i verovatno bi mu i zbog svega toga bilo potrebno još vremena i za emotivni oporavak. U Beograd je došao Vlatko Čančar koji nije u timu zbog povrede.

Već u noći između ponedeljka i utorka Denver igra derbi protiv Milvokija na gostovanju. Posle toga slede dueli sa Sakramentom, koji ih je nedavno razbio sa 29 poena razlike, pa sa Vašingtonom i Portlandom. U ponedeljak 26 februara (1 ujutru po našem vremenu) gostovaće Golden Stejtu, timu u kom je Milojević radio.

Srpski centar nije želeo da privlači pažnju svojim izjavama, pa je tako odlučio da ne priča previše o Dekiju. „Volim ga“, rekao je Nikola na temu koja mu je veoma bolna, a zatim nastavio: – Moja porodica je u šoku. ja volim celu njegovu familiju. Ne želim da pravim cirkus od toga – poručio je Jokić koji je nedavno nosio majicu sa natpisom „Brate“ u njegovu čast.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter