Izvor: Alo
09.03.2024 u 12:42
1

ZVEZDA SE HITNO OGLASILA PRED DERBI: Crveno beli imaju poruku za javnost

Crveno-beli imali poruku za javnost pred najveću utakmicu srpskog fudbala.

Još samo nekoliko sati je ostalo do početka večitog derbija, a pred najveću utakmicu srpskog fudbala je Crvena zvezda izdala hitno saopštenje.

– Klub apeluje na sve zvezdaše da na vreme dođu u zonu stadiona kako bi se izbegle nepotrebne gužve i zadržavanja na kapijama koje su otvorene od 14 časova. Svako lice koje pokuša da uđe na stadion sa falsifikovanom ulaznicom, biće procesuirano od strane nadležnih organa na licu mesta. Apelujemo na sve navijače da zauzmu svoja mesta na tribinama, jer će u suprotnom redari biti primorani da reaguju sa nadležnim organima – stoji u saopštenju crveno-belih.

Da podsetimo da utakmica počinje od 17 časova na stadionu Rajko Mitić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ZVEZDA SE HITNO OGLASILA PRED DERBI: Crveno beli imaju poruku za javnost”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter