Izvor: Kurir
09.03.2024 u 14:20
1

SMEHOTRES! KAKAV GOL U PRVENSTVU TUSKE: Nekadašnji štoper Bolonje bio je totalno dekoncentrisan, pogledajte šta se desilo (VIDEO)

Meč turskog prvenstva između Alanje i Trabzona obeležio je pogodak kakav se ne viđa često u najboljim evropskim ligama.

Turski fudbaler je loptu sačekao na desetak metara od gola i zatim je laganim udarcem uputio u praznu mrežu, pored zbunjenih fudbalera u belim dresovima. Svi su bili svesni da je Densvil napravio grešku, ali niko nije mogao da utiče na nju i ispravi je u kratkom vremenskom roku – sve je bilo gotovo i na sefamoru je već pisalo 2:0.

Pogledajte tu situaciju:

Do kraja meča po jednom su pogađala oba tima, pa je Alanja stigla do trijumfa u meču 28. kola.

Zanimljiv je trenutak kada je ovaj gol viđen, pošto je region nedavno brujao o golovima sa utakmica u Crnoj Gori i Srbiji.

Prvo se Zvonko Ceklić praktično sklonio i pustio protivničkog fudbalera da šutira na utakmici crnogorskog elitnog ranga, a nekoliko dana kasnije komičan gol viđen je na utakmici Radničkog i Radnika u Nišu.

Ovom pobedom Alanja se udaljila od opasne zone i sada ima 33 boda, čak četiri više od timova kojima je ugrožen opstanak u elitnom rangu turskog fudbala. trabzon je i pored kiksa treći na tabeli, ali sa istim brojem bodova kao četvrtoplasirani Bešiktaš.

Prvoplasirani Galtasaraj i drugoplasirani Fenerbahče su na 29, odnosno 27 bodova razlike – to je nedostižno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SMEHOTRES! KAKAV GOL U PRVENSTVU TUSKE: Nekadašnji štoper Bolonje bio je totalno dekoncentrisan, pogledajte šta se desilo (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter