Izvor: BSC Happy
01.04.2024 u 10:35
1

„JUTRO JE, JUTRO JE“ Turci uz Nadu Topčagić slave PORAZ ERDOGANA! Usred Istanbula se vijori JUGOSLEVANSKA ZASTAVA (VIDEO)

Turska opoziciona Republikanska narodna partija (CHP) na putu je da preuzme kontrolu nad istanbulskom opštini Bajrampaša u kojoj žive i Bošnjaci sa prostora bivše Jugoslavije, a poraz vladajuće Partije pravde i razvoja (AKP) predsednika Redžepa Tajipa Erdogana proslavljen je uz pesmu iz Srbije.

Prema preliminarnim podacima CHP u Bajrampaši vodi nakon glasanja na lokalnim izborima u tom delu najvećeg grada u Turskoj, u kojem je Erdogan rođen i bio gradonačelnik pre nego što je preuzeo predsedničku funkciju.

U jednom od klipova je prikazano i kolo koje se okreće uz ovu pesmu, a u njemu je i jugoslovenska zastava sa petokrakom.

CHP, glavna opoziciona stranka u Turskoj, ostvarila je značajne pobede na lokalnim izborima u toj zemlji i zadržala kontrolu nad najvećim gradom Istanbulom i prestonicom Ankarom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„JUTRO JE, JUTRO JE“ Turci uz Nadu Topčagić slave PORAZ ERDOGANA! Usred Istanbula se vijori JUGOSLEVANSKA ZASTAVA (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter