Izvor: BSC happy portal
01.04.2024 u 09:39
1

PRVO OGLAŠAVANJE ERDOGANA NAKON PORAZA: Turski predsednik bio je KRATAK I JASAN

Turski predsednik Tajip Erdogan rekao je rano u ponedeljak da njegova vladajuća stranka nije postigala željeni rezultat na nedeljnim lokalnim izborima, dodajući da će izvršiti samokritiku i pozabaviti se nedostacima.

Turski predsjednik Tayyip Erdogan rekao je rano u ponedjeljak da njegova vladajuća stranka nije postigala željeni rezultat na nedjeljnim lokalnim izborima, dodajući da će izvršiti samokritiku i pozabaviti se nedostacima.

Turci su kaznili Erdogana i njegovu stranku u nedjelju na lokalnim izborima diljem zemlje, srušivši predsjednikove nade da će vratiti općine u Istanbulu i Ankari koje je oporba osvojila 2019.

Obraćajući se pristalicamaa u Ankari, Erdogan je rekao da izbori nisu kraj, već prekretnica za njegov savez, te dodao da je izborni ciklus, koji datira iz prošlog svibnja i koji je iscrpio tursko gospodarstvo, sada završen.

 

Aktualni opozicioni gradonačelnici Istanbula i Ankare proglasili su u nedelju pobedu na lokalnim izborima što znači da je stranka turskog predsednika izgubila u dva najveća grada u zemlji.

Gradonačelnik Ankare Mansur Yavas, također iz stranke CHP, proglasio je pobjedu u tom gradu.

„Izbori su završeni, nastavljamo služiti Ankari i njezinih šest milijuna stanovnika bez diskriminacije“, obećao je.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PRVO OGLAŠAVANJE ERDOGANA NAKON PORAZA: Turski predsednik bio je KRATAK I JASAN”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter