Izvor: BSC happy portal
01.04.2024 u 08:52
0

UKRAJINSKA KONTRAOFANZIVA JE NAJVEĆI DEBAKL U ISTORIJI RATOVANJA: Američki milijarder Saks poslao brutalnu poruku

Aamerički milijarder Dejvid Saks istakao je na društvenoj mreži X, da je ukrajinska kontraofanziva  jedan od najvećih neuspeha i poraza u modernoj istoriji ratovanja.

– Ukrajinska letnja kontraofanziva bila je jedan od najvećih debakla u istoriji modernog ratovanja, sa tenkovima i vojnicima koji su bezglavo trčali u minska polja, dok je ruska artiljerija padala na njih sa jako utvrđenih položaja. Kako Ilon ističe, ovo je trebalo biti lako predvidljivo. Ali Petreus, Hodžis, Spenser, Nuland, Salivan i Blinken svi su navijali i hvalili ih. Ovi ljudi su budale kojima ne bi trebalo da ostane kredibilitet. Ali naravno, MSM ih nikada nije smatrala odgovornim, tako da ćemo dobiti više od istog dok Ukrajina konačno ne propadne – oštro je poručio Saks.

Podsećamo američki biznismen početkom marta rekao je da će se američka vojska pojaviti u Ukrajini ako Džo Bajden bude ponovo izabran za drugi mandat.

Saks smatra da je Bajden i dalje spreman da pošalje američku vojsku u Ukrajinu, ali to ne može učiniti, jer bi ova odluka mogla negativno uticati na njegove šanse za pobedu na izborima, te tada za njega nema prepreka.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter