Izvor: tanjug
13.08.2022 u 20:30
0

Advokat bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa, koji se nalazi pod istragom zbog mogućeg kršenja Zakona o špijunaži, rekao je da je sav poverljiv materijal vraćen vladi!

Advokat bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa potpisao je u junu saopštenje u kome se navodi da je sav poverljiv materijal koji se nalazio u kutijama u Trampovoj rezidenciji Mar-a-Lago vraćen vladi, izvestio je „Njujork tajms“.

Saopštenje je potpisano nakon što je Džej Brat, visoki zvaničnik za nacionalnu bezbednost u američkom Ministarstvu pravde, posetio Trampov klub u Južnoj Floridi 3. juna, naveo je „Njujork tajms“, preneo je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Brat se sastao sa dvojicom Trampovih advokata kako bi razgovarali o postupanju sa poverljivim informacijama tokom posete, izvestio je list.

Američko Ministarstvo pravde saopštilo je da postoji verovatan razlog da veruju da je Tramp prekršio Zakon o špijunaži!

Tramp je pod federalnom istragom zbog mogućeg kršenja Zakona o špijunaži, koji čini nezakonitim špijuniranje u korist druge zemlje ili pogrešno rukovanje američkim odbrambenim informacijama, uključujući njihovo deljenje sa ljudima koji nisu ovlašćeni da ih prime, stoji u nalogu za pretres koji je juče objavljen.

Agenti FBI-a koji su ove nedelje pretresli kuću bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa u Mar-a-Lagu na Floridi uzeli su 11 kompleta poverljivih dokumenata, uključujući neke označene kao strogo poverljive, saopštilo je juče američko Ministarstvo pravde, istovremeno obelodanjujući da postoji verovatan razlog da veruju da je Tramp prekršio Zakon o špijunaži.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter