Izvor: Kurir.rs
20.11.2023 u 08:06
0

PUTIN POBEĐUJE, NEMA MU RAVNOG: Američki novinar o greškama Vašingtona: Ovo je veliki poraz za Ameriku

Poraz Ukrajine pretvoriće se u katastrofu za Sjedinjene Američke Države, s obzirom na činjenicu da će Vašington izgubiti status jake sile u očima svetske zajednice, izjavio je američki radio voditelj Garland Nikson.

-Pažnja sveta je usmerena na sukob Rusije i Ukrajine kao na nijedan drugi. To je tako zato što su se SAD ovoga puta umešale u sukob sa supersilom. Kao rezultat toga, predsednik Rusije Vladimir Putin sada pobeđuje u sukobu. Ovo je veliki poraz za Ameriku, ocenio je Nikson, prenose „RIA Novosti“.

On je naglasio da je Bela kuća i ranije pravila greške, ali da su SAD u to vreme imale ekonomsku, diplomatsku i industrijsku moć, pa su se „izvukle sa takvim pogrešnim procenama“.-„Sada kada su SAD izgubile tu moć, poraz Ukrajine u sukobu će dovesti do negativnih posledica po Vašington, dodao je Nikson i primetio da će svet u skorijoj budućnosti postati multipolaran.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter