Izvor: Tanjug
20.11.2023 u 08:26
0

MAKRON POBESNEO: Oštro osudio nasilje nad Palestincima

Makron u razgovorima sa Abasom i Netanijahuom osudio nasilje nad Palestincima.

U saopštenju se navodi da je Makron rekao Abasu da je potrebno da palestinske vlasti i sve zemlje u regionu nedvosmisleno i sa najvećom odlučnošću osude teroristički napad koji je Hamas izveo u Izraelu 7. oktobra.

Francusko predsedništvo navodi da je Makron u razgovoru sa Netanijahuom rekao da ima „previše civilnih žrtava“ u Gazi.

TO JE UBIJANJE ŽENA I BEBA: Nakon što je žestoko osudio Izrael, Makron razgovarao sa Netanijahuom

Makron je takođe rekao da je apsolutno neophodno da se teroristi razlikuju od civilnog stanovništva u Gazi, kao i da se postigne hitno primirje radi dostavljanja humanitarne pomoći, koje treba da vodi ka prekidu vatre.

Francuski predsednik je takođe preneo Netanijahuu svoju „veliku zabrinutost zbog eskalacije nasilja nad palestinskim civilima“ na Zapadnoj obali.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter