Izvor: Alo.rs
20.11.2023 u 07:45
0

DEČAK (3) UBIO MLAĐEG BRATA (2): Pištolj našao u maminoj tašnici

Trogodišnji dečak pronašao je pištolj u maminoj tašnici i slučajno upucao svog dvogodišnjeg brata, smrtno ga ranivši, saopštila je policija Garija, grada u američkoj saveznoj državi Indijana.

Policajci su poslati u lokalnu bolnicu u petak uveče zbog dvogodišnje žrtve vatrenog oružja.

Detetova majka rekla je tamošnjim policajcima da je njen trogodišnji sin pronašao pištolj u njenoj torbici nakon što je izašla iz spavaće sobe, te je slučajno upucao svog mlađeg brata, koji je kasnije preminuo od povreda.

TELO ŽENE PRONAĐENO U STANU! Užas u Novom Pazaru, hitno naložena obdukcija

Radna grupa za ubistva tužilaštva okruga Lejk istražuje pucnjavu koja se dogodila u kući u Gariju.

„Sprovodimo kriminalističku istragu, a zatim ćemo to prezentovati tužiocu okruga Lejk, koji donosi odluku da li se radi o nemaru ili nesrećnom slučaju“, najavio je zapovednik policije Garija Sem Roberts za WLS-TV.

Gradonačelnik Džerom A. Prins i šef policije Garija Entoni Titus naglasili su da je važno da odrasli preduzmu mere kako bi ispravno osigurali vatreno oružje i druge naprave koje bi mogle „da postanu oružje u rukama nevine dece“.

Posebno su apelovali na korišćenje kutija za oružje ili brava za oružje za osiguranje vatrenog oružja.

„Naša srca i molitve idu uz voljene osobe dvogodišnjeg deteta koje je tako tragično oduzeto iz naše zajednice“, poručili su u zajedničkoj izjavi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter