Izvor: RT Balkan
05.03.2024 u 09:45
0

AMERIKA ĆE PROPASTI KAO RIMSKO CARSTVO: Taker Karlson prognozira KRAH, prešli su kritičnu tačku!

Ilegalna migracija mogla bi da presudi Sjedinjenim Državama, to jest da bude uzrok propasti Amerike, kao što se desilo i Rimskom carstvu, izjavio je američki novinar Taker Karlson.

„Sjedinjene Američke Države mogle bi da podele sudbinu Rimskog carstva. Rimskom vojskom i njenim legijama dominirali su nedržavljani koji su se na kraju, pošto nisu bili lojalni Rimu, pobunili protiv građana“, naglasio je Karlson u svom novom videu.

Takođe, napomenuo je da broj ilegalnih migranata u SAD trenutno premašuje broj stanovnika čak 32 savezne države.

FRANCUSKA PORAŽENA OD RUSIJE BEZ ISPALJENOG METKA! Makron odmah PROMENIO PLOČU – neće da šalje trupe

Samo tokom mandata aktuelnog predsednika Amerike Džozefa Bajdena oko 7,2 miliona ljudi je ilegalno ušlo u zemlju, dodao je Karlson, ali i konstatovao da Kongres ne namerava da ih deportuje.

Ujedno je podrugljivo izneo ideju koja se sve češće pominje u tamošnjoj javnosti – da se vojno kvalifikovanim migrantima omogući da služe u vojsci SAD u zamenu za državljanstvo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter