Izvor: HAPPY BSC/RIA Novosti
05.03.2024 u 09:30
1

BAHATI UKRAJINCI, MISLILI SU DA SU U ABRAMSU NERANJIVI: Rus sa DVA DRONA uništio američki tenk, evo kako

Operater ruskog FPV drona „Ghoul” sa pozivnim znakom Rassvet ispričao je kako je uništio tenk Abrams. Njegovu priču objavilo je Ministarstvo odbrane na svom Telegram kanalu.

„Prvi dron je udario u zadnji deo, ispod kupole, i odmah ga zaustavio“, rekao je vojnik i dodao da je drugi dron potpuno onesposobio tenk.

Vojnik je primetio da je tenk vozio veoma sporo i na otvorenim površinama.

AMERIČKI DIPLOMATA JE PRONAĐEN MRTAV: Oglasila se ambasada u Izraelu

„Momci su verovatno zaista verovali u sebe da putuju neranjivi. Ali na kraju nije bilo teško da ga udare apsolutno“, zaključio je on.

Ruski vojnici sa pozivnim znakovima Kolovrat i Rassvet su 3. marta u blizini Avdejevke razbili američki tenk Abrams . Bitka se odigrala kod sela Berdiči. Istog dana, Kolovratova posada je uništila nekoliko komada opreme ukrajinskih trupa, uključujući i izbacivanje drugog takvog tenka.

SAD su obećale da će preneti 31 jedinicu Abrams kijevskom režimu, a mediji su objavili početak isporuka u septembru prošle godine. Istovremeno, kako je pisao The Vall Street Journal, ukrajinski zvaničnici su priznali da pojava ovih vozila u Oružanim snagama Ukrajine neće moći da promeni situaciju na frontu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “BAHATI UKRAJINCI, MISLILI SU DA SU U ABRAMSU NERANJIVI: Rus sa DVA DRONA uništio američki tenk, evo kako”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter