Izvor: TELEGRAF
01.11.2023 u 22:03
0

AMERIKA ŠKOLSKO NASILJE: Više učenika izbodeno nožem u srednjoj školi u Los Anđelesu-Napadač u bekstvu

Više učenika je napadnuto nožem u srednjoj školi u Los Anđelesu, prema informacijama zvaničnika. Osumnjičeni se nalazi u bekstvu, a kampus je privremeno zatvoren.

Blizanci, rođeni iz embriona zamrznutih pre 30 godina, proslavili prvi rođendan

Policija je primila poziv iz srednje škole Van Najs Haj jutros oko 11 časova. Jedan dečak od 16 godina je u kritičnom stanju, a još jedam učenik koji je napdanut prevezen je u bolnicu.

Na snimcima sa lica mesta vidi se kako učenike iznose na nosilima Policija još uvek nije objavila opis osumnjičenog, ali su službenici zatražili od svakog ko ima informacije o napadaču da ih odmah kontaktira.

Školski okrug je saopštio da će škola do daljeg ostati zatvorena.

„Studenti su bezbedni, a policija će ostati na licu mesta i nastaviti da pruža podršku studentima i zaposlenima. Roditelji su obavešteni“, saopšteno je.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter