Izvor: Sputnik
08.08.2020 u 13:45
0

AMERIKA ZAPRETILA I NEMAČKOJ! Merkel ostala NEMA na moguće SANKCIJE

Poslanik Bundestaga iz partije „Savez 90/Zeleni“ i bivši ministar ekologije Jurgen Tritin okarakterisao je pretnje američkih senatora po pitanju uvođenja novih sankcija protiv luke Zasnic, koja je uključena u proces izgradnje „Severnog toka 2“, objavom ekonomskog rata Nemačkoj.

OVO MORATE ZNATI

TO NISAM MORALA DA DOŽIVIM: Doktorka Katarina nikada neće zaboraviti ODLAGANJE TELA u limene sanduke i jednu UŽASNU noć

PATRIJARH IRINEJ OTKRIO: Milo je doveden u Patrijaršiju kao „budućnost srpskog naroda“, TUGA ME OBUZIMA KADA VIDIM LJUDSKI PAD!

VESIĆ SE OGLASIO: Pogledajte ovaj istorijski dokument iz Zagreba na ćirilici pa pričajte o oduzimanju ulica! (FOTO)

– Mešanje u suverenitet Nemačke i Evropske unije dostiglo je nivo bez presedana kada je reč o agresiji, što nipošto ne treba da ostane bez odgovora – rekao je on.

Prema njegovim rečima, kompanije koje su uključene u proces izgradnje „Severnog toka 2“ moraju biti zaštićene od „vašingtonskih metoda zastrašivanja po principu „Divljeg Zapada“.

Tritin je pozvao Nemačku i EU da pruže odlučan odgovor Americi, a kao primer naveo je uvođenje ograničavajućih mera protiv američkog gasa iz škriljaca.



Ujedno je i podsetio da se luka Zasnic nalazi u izbornom okrugu nemačke kancelarke Angele Merkel, te se zapitao kako ona može da objasni svoju neaktivnost po tom pitanju.

SAZNAJTE JOŠ

UŽAS! Rodila dete pa ga BACILA: Na bebinom telu UJEDI i BUBE!

IGRE NERAVA: Najviši zvaničnici Hongkonga pod sankcijama SAD

DEFINITIVNO KRAJ?! Nataša OSTAVLJA Strahinju

URNEBESNO! Pogledajte kako učesnici Parova SPAVAJU, ko ne skida šminku, ko spava u ljubavi, a ko u NEMIRU (FOTO)

Podsetimo, nešto ranije je nemački „Handelsblat“ pisao da je američki Senat zatražio od administracije nemačke luke Zasnic da prekinu radove na podršci izgradnje „Severnog toka 2“.

Istovremeno, nemački list „Berliner cajtung“ je pisao o tome kako su pretnje SAD sankcijama okrenule nemačke političare protiv Vašingtona.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter