Izvor: Happy BSC
19.04.2022 u 08:17
0

BAJDEN I DALJE BRILJIRA! SVI MU SE SMEJU! Ukršnji zeka iskočio je ispred njega, a reakcija predsednika Amerike je MITOLOGIJSKA (VIDEO)

Američki predsednik Džozef Džo Bajden ne prestaje da bude glavna zvezda svih društvenih mreža, a sve zbog svojih gafova. Svi smo se slatko nasmejali kada je rekao da je potpredsednik Baraku Obami, kada nije znao gde da sedne u Beloj kući, kada se rukovao sam sa sobom, ali novi video je prevazišao sve.

Naime, na društvenim mrežama pojavio se snimak Džo Bajdena na jednoj manifestaciji posvećenoj uskršnjim danima, šetao se razgovarao sa ljudima, a onda je američkim medijima pričao o sukobu između Avganistana i Pakistana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Odjednom, iskočio je “uskršnji zeka” koji je želeo da pozdravi predsednika, ali je to Bajdena očigledno veoma iznenadilo.

URNEBESNO! BAJDENA POKAKILA PTICA! Predsednik Amerike ponovo je postao predmet ISMEVANJA na društvenim mrežama, pogledajte i zašto (VIDEO)

On je, kako se vidi na snimku, prekinuo svoje izlaganje usred rečenice i otišao u nepoznatom pravcu.

Pogledajte video:

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter