Izvor: Happy BSC
19.04.2022 u 08:23
0

NEĆE BITI MIRA! Erdogan je upravo izneo PORAŽAVAJUĆE vesti o RATU u Ukrajini, Ankara je baš ljuta zbog ovoga

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan ocenio je da su napadi na civile u Ukrajini usporili uspešan tok pregovora Moskve i Kijeva, uz posredovanje Ankare.

Strane su postigle opipljiv napredak u pregovorima, ali snimci iz Buče i Irpenja, korišćenje civila iz Kramatorska kao meta bacili su senku na naše napore“, rekao je Erdogan, prenosi agencija Anadolija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Istakao je da će Turska nastaviti da preduzima neophodne napore u cilju okončanja neprijateljstava u Ukrajini i postizanja održivog mira između Moskve i Kijeva.

TURSKA ULAZI U RAT RUSIJE I UKRAJINE! OZBILJNO SMO ZABRINUTI! Erdogan je upravo saopštio odluku Ankare, koja je veoma opasna

Erdogan je izrazio uverenje da mirno rešenje ukrajinske krize može biti nađeno u dijalogu i na osnovu očuvanja teritorijalnog integriteta i suvereniteta Ukrajine.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter