Izvor: Kurir/BSC Happy
20.03.2024 u 10:51
2

BAJDEN OKUPLJA VOJSKU UBICA, SILOVATELJA I „HANIBALA“, NJIH ČAK 15 MILIONA JE PUSTIO U SAD: TRAMP otkrio šta je SATANISTIČKI PLAN BAJDENA! MASK POTVRDIO VIDEO

Donald Tramp, bivši predsednik SAD i očekivani kandidat Republikanske partije u novoj trci za Belu kuću, tvrdi da je Džo Bajden, njegov budući demokratski rival i aktuelni šef države, dozvolio tokom mandata da „15 miliona ljudi“ uđe u Ameriku.

– 15 miliona ljudi koji dolaze iz zatvora, oni dolaze iz zatvora, mnogi od njih, oni dolaze iz mentalnih institucija i ludnica kao iz „Kad jaganjci utihnu“ – kazao je Tramp, misleći na holivudski horor triler u kojem se pojavljuje lik kanibalističkog serijskog ubice.

Hanibala Lektera je glumio Entoni Hopkins, a taj film se ubraja u kultna ostvarenja sedme umetnosti.


– Hanibal Lekter, pitam se da li je i on jedan od terorista koji dolaze u našu zemlju bez ikakve kontrole – rekao je Tramp u intervjuu britanskoj televiziji GB njuz u kojem je govorio o tome da li će Ameriku izvesti iz NATO, o tome šta misli o ruskom predsedniku Vladimiru Putinu, kao i o zaustavljanju gasovoda Severni tok 2.

Bivši šef Bele kuće je takođe poručio da će, ukoliko u novembru bude ponovo izabran za predsednika, „deportovati“ ilegalne migrante kako bi se izborio sa „migranstkim kriminalom“.

Tramp je izneo tvrdnju da je za vreme njegovog mandata Amerika imala „najbolju granicu ikada“, a da je sada ona „najgora u istoriji“.

Na pitanje kako će to da ponovo preokrene, Tramp je odgovorio da će „zatvoriti granicu“.

– Vi možete da dođete u zemlju, ali morate da dođete na legalan način – naveo je Tramp

On je prokomentarisao i to što je tokom proteklog vikenda izjavio da će biti „krvoprolića“ ukoliko bude izgubio predsedničke izbore.

Tramp je kazao da se ta njegova izjava odnosila isključivo na autoindustriju.

– Rekao sam da će biti krvoprolića… biće užasnog krvoprolića za autoindustriju – zaključio je on, prenosi Dejli telegraf.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “BAJDEN OKUPLJA VOJSKU UBICA, SILOVATELJA I „HANIBALA“, NJIH ČAK 15 MILIONA JE PUSTIO U SAD: TRAMP otkrio šta je SATANISTIČKI PLAN BAJDENA! MASK POTVRDIO VIDEO”

  1. Sever i jug drugi deo.Dosta ste drugima zla naneli ,sad ste došli vi na red.Sami ste sebi najveći neprijatelji,dragi naši dušmani,amerikanci ,elitni.Žao mi naroda!

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter