Izvor: Sputnik Srbija
29.08.2022 u 15:52
0

BALICKI: Sve evropske strukture su potčinjene Amerikancima i rade u svom interesu ili interesu partnera, u koje spada i Ukrajina

U Zaporoškoj oblasti se nadaju da će poseta predstavnika Međunarodne agencije za atomsku energiju Zaporoškoj nuklearnoj elektrani uticati na prekid granatiranja atomske centrale. Vlasti će osigurati bezbednost misije, izjavio je šef administracije regiona Evgenije Balicki.

„Što se tiče dolaska (generalnog sekretara Ujedinjenih nacija) Antonija Gutereša ili Međunarodne agencije za atomsku energiju, iskreno govoreći, ne očekujemo od njih velike rezultate. Razumeo da su danas sve evropske strukture potčinjene Amerikancima i da oni u ovom ili onom stepenu rade u svom interesu, ili u interesu takozvanih partnera, u koje spada i Ukrajina“, rekao je Balicki za televizijski kanal „Rusija 24“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

BORELJ: Ideja o potpunoj zabrani izdavanja viza Rusima neće dobiti jednoglasnu podršku u Evropskoj uniji!

On je dodao da se predstavnici lokalnih vlasti, ipak, nadaju da će dolazak međunarodnih stručnjaka uticati na to da se prekinu napadi ukrajinske artiljerije na atomsku centralu i „nuklearna ucena koju Ukrajina danas koristi da bi zastrašila ljude“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter