Izvor: Afera/BSC Happy
19.09.2023 u 11:02
1

BEZ DLAKE NA JEZIKU! „TO JE MALI RAZMAŽENI DEGENERIK“: TRAMP opleo po SOROŠEVOM SINU i optužio njega i njegovog OCA DA FINANSIRAJU UNIŠTENJE!

Bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je da neće sedeti skrštenih ruku dok Fondacija „Soroš” ulaže milione dolara da bi sprečila njegov povratak u Belu kuću.

Naslednik Džordža Soroša, njegov sin Aleks, tek što je seo u očevu fotelju, krenuo je u ofanzivu protiv bivšeg američkog predsednika zapretivši da će svoje milijarde iskoristiti da spreči njegov reizbor. Tramp, međutim, nije ostao dužan novom rivalu pozvavši pristalice da zaustave „razmaženog malog degenerika”, kako je nazvao Soroša mlađeg.

Soroš protiv Trampa


Tramp, glavni kandidat republikanaca za kandidata na predstojećim predsedničkim izborima reagovao je na tekst na portalu „Politiko” u kome Aleks Soroš kaže da bi Trampova pobeda 2024. godine „ugrozila evropsko jedinstvo i potkopala napredak postignut na mnogim frontovima kao odgovor na rat u Ukrajini”.

Verujem da bi pobeda MAGA republikanaca (frakcija Donalda Trampa) na američkim predsedničkim izborima sledeće godine mogla, na kraju, da bude gora za EU nego za SAD –  napisao je Aleks Soroš, objašnjavajući odluku svoje fondacije da smanji svoju podršku liberalnom aktivizmu širom Evrope.

Tramp je posle ove izjave poslao i-mejl svojim pristalicama u okviru kampanje za prikupljanje sredstava, i naveo da Soroš očajnički želi da ih zaustavi, kao i da njegova dinastija uliva milione u poraz MAGA 2024.

„Dinastija Soroš je upravo otkrila novi plan za 2024: potrošiti sve što je potrebno da bi sprečio ljude da iskoriste svog glas u sopstvenoj zemlji”, naveo je Tramp, prenosi „Njuzmaks”..

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “BEZ DLAKE NA JEZIKU! „TO JE MALI RAZMAŽENI DEGENERIK“: TRAMP opleo po SOROŠEVOM SINU i optužio njega i njegovog OCA DA FINANSIRAJU UNIŠTENJE!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter