Izvor: Alo
01.01.2024 u 12:36
1

BOG SMRTI DOŠAO PO SVOJE U JAPAN, HAVARIJA KOJA NE PRAŠTA ŽIVOTE: POŽAR u NUKLEARNOJ ELEKTRANI! VIDEO

Požar je izbio na transformatoru

U nuklearnoj elektrani Šiga u Japanu došlo je do požara nakon razornih zemljotresa koji su danas pogodili ovu zemlju, javljaju japanski mediji.

Do požara je došlo na transformatoru u nuklearki i on je ugašen, saopštili su nadležni, ne navodeći podatke o šteti i eventualnim posledicama.

Podsetimo, najjači zemljotres bio je jačine 7,5 stepeni po Rihteru, njemu je prethodio potres od 5,6 stepeni, a nakon toga zabeleženo je više od 40 potresa, od kojih je najjači bio 6,2 stepena po Rihteru.


Za brojna područja izdato je upozorenje na cunami i u toku je evakuacija pojedinih regiona.

Veliki je broj povređenih, a prema poslednjim informacijama, šestoro ljudi ostalo je zatrpano u ruševinama zgrade koja se srušila u potresu.

Brojni putevi su uništeni, što dodatno otežava napore spasilačkih ekipa.

Podsetimo, japanska uprava za nuklearnu regulaciju (NRA) saopštila je da nije bilo problema sa reaktorima u bilo kojoj od nuklearnih elektrana u području pogođenom razornim zemljotresima.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “BOG SMRTI DOŠAO PO SVOJE U JAPAN, HAVARIJA KOJA NE PRAŠTA ŽIVOTE: POŽAR u NUKLEARNOJ ELEKTRANI! VIDEO”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter