Izvor: Happy BSC
08.05.2022 u 09:35
0

BORIS DŽONSON JE UPRAVO NAJBRUTALNIJE IZVREĐAO VLADIMIRA PUTINA! Premijer Britanije prešao je sve GRANICE, njegove reči šire se Moskvom

Britanski premijer Boris Džonson je obećao dodatnih 1,3 milijardi funti (oko 1,6 milijardi dolara) za pomoć Ukrajini.

Džonson je u subotu izjavio da će obećati više vojne pomoći za podršku Ukrajini.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dodatnih 1,3 milijardi funti što je duplo više od prethodnih obaveza potrošnje, ići će na podršku Ukrajincima.

BORIS DŽONSON JE ŽESTOKO KAŽNJEN! POPIO JE TEŽAK NOKAUT! Ovo se nije dogodilo 44 godine u Britaniji

Boris Džonson je rekao: „Putinov brutalni napad ne samo da izaziva neopisivo razaranje u Ukrajini – on takođe ugrožava mir i bezbednost širom Evrope.

Britanski premijer je takođe naveo da je Velika Britanija prva zemlja koja je prepoznala „pretnju“ i prva je odgovorila.

On je dodao: „Velika Britanija je bila prva zemlja koja je prepoznala razmere pretnje i poslala oružje da pomogne Ukrajincima da se brane. Ostaćemo pri tom nastojanju, radeći sa našim saveznicima kako bismo osigurali da Ukrajina može da nastavi da potiskuje rusku invaziju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter