Izvor: Tanjug
17.05.2022 u 17:51
0

Brzano članstvo za ratifikacija zahteva Finske i Švedske u NATO-u

Brza ratifikacija zahteva Finske i Švedske za članstvo u NATO koju bi omogućile Sjedinjene Države pomogla bi da ceo proces ide brže, izjavio je danas finski predsednik Sauli Ninisto.

„Ako tamo imate brz postupak to pomaže celom procesu i rasporedu za ceo proces“, rekao je Ninsto novinarima na zajedničkoj konferenciji za novinare sa švedskom premijerkom Magdalenom Anderson, prenosi agencija Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dodao je da je to veoma važno u tom kontekstu.

Anderson je poručila da je Švedska spremna da razgovara sa Turskom o zahtevu za pridruživanje NATO i dodala da nastoji da reši sva pitanja koja Ankara ima u vezi sa tim.

PUŠTAJU TERORISTE IZ ZATVORA PA IH ŠALJU U UKRAJINU: Amerikanci regrutuju džihadiste ISIS-a

„Tražimo kontakt sa Turskom i spremni smo da otputujemo u Tursku da bismo razgovarali i ispravili sve nepoznanice koje bi mogle da postoje“, rekla je Anderson.

Ninisto i Anderson trebalo bi da se sastanu sa američkim predsednikom Džozefom Bajdenom u Vašingtonu u četvrtak.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter