Izvor: B92
27.02.2024 u 19:28
3

BURNA REAKCIJA RUSIJE NA IZJAVU MAKRONA: Ovaj scenario biće neizbežan

Kremlj je reagovao na reči francuskog predsednika Emanuela Makrona.

Šef NATO Jens Stoltenberg je rekao da Alijansa ne planira da šalje trupe u Ukrajinu, ali je francuski predsednik Emanuel Makron rekao da to ne treba isključiti.

Kremlj je u utorak saopštio da bi direktan sukob između NATO-a i Rusije bio „neizbežnost“ ako bi ta vojna alijansa rasporedila trupe u Ukrajinu.

Dmitrij Peskov, portparol ruskog predsednika Vladimira Putina, reagovao je na izjave o potencijalnom raspoređivanju NATO trupa na međunarodnoj konferenciji održanoj u ponedeljak u Parizu.

Peskov je rekao da je razgovor o mogućnosti slanja „određenih kontingenata“ iz NATO-a u Ukrajinu „veoma važan novi element“.

„To nije u interesu ovih zemalja i treba da imaju na umu“, rekao je on.

„U tom slučaju (upućivanja trupa) trebalo bi da govorimo ne o verovatnoći, već o neizbežnosti (direktnog sukoba između NATO-a i Rusije).

Francuski predsednik Emanuel Makron rekao je u ponedeljak da slanje zapadnih trupa na teren u Ukrajini ne bi trebalo da bude „isključeno“ u budućnosti, pošto ruska vojna operacija prelazi u treću godinu, a Ukrajina pokušava da ubedi Zapad u kontinuiranu hitnost vojne pomoći.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “BURNA REAKCIJA RUSIJE NA IZJAVU MAKRONA: Ovaj scenario biće neizbežan”

  1. Није ми јасно на чему је Макрон : на психо активним супстанцама или на нечему другом .

    0
    0
    Odgovori
  2. Makron je jedan mali pederko ,kao dete se čačka Sa Rusima ,jer smatra da će ga amerikanci braniti od Rusa ako zagusti. Ali da ima pameti on bi razmislio sto puta pre nego što se konfrontira SA rUSIMA JER AMERI SIGURNO NEĆE BAŠ DA ZALEGNU ZA NJEGA ,,NISU LUDI DA DOŽIVE ARMAGEDON ZBOG JEDNOG MALOG PEDERKA. bOLJE DA SE POKRIJE PEDERKOO I DA ĆUTI U NEKO ĆOŠE DA SE MNOGO NE EXPONIRA.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter