Izvor: Afera
29.08.2023 u 21:11
8

„ČEZNUĆE DA UMRU ALI ĆE SMRT POBEĆI OD NJIH“: MEDVEDEV kaže da su predviđanja APOKALIPSE vrlo blizu! – „RUSIJA IMA RAZLOG ZA RAT SA NATO“ (VIDEO)

Izjave o udarima na Krim su casus belli i daju Rusiji „pravo rata“ protiv NATO-a, a takođe približavaju Apokalipsu, kada preživeli zavide mrtvima, rekao je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Ruske Federacije Dmitrij Medvedev.

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti: Napad na Krim daje Ruskoj Federaciji „pravo rata“ sa NATO-om

– Ukrajinski zločinci su objavili da su pristali na bilo kakve udare na sve što je rusko – na primer, na Krimu“, napisao je on.

ZAIGRALA MEČKA I PRED NJIHOVIM VRATIMA: POTPUNO UNIŠTENA TREĆA PO VELIČINI RAFINERIJA U AMERICI! – IZVEDEN NAPAD ISTRAGA U TOKU (VIDEO)

Visoki zvaničnik i jedan od mogućih (prema ekspertima) „Putinovih naslednika“ je mislio na izjave Kijeva da, ako su ranije ukrajinski partneri bili protiv udara na poluostrvo, sada „postoji konsenzus – udar“ i pretnje „uništenjem“. sve rusko“.

„Ako je ovo tačno (a sada nema razloga za sumnju), onda je ovo direktan pravno značajan dokaz saučesništva Zapada u ratu protiv Rusije na strani države Stepana Bandere. Rafinirani casus belli, i za Rusija je prilika da deluje u okviru jus ad bellum protiv svih i svih u zemljama NATO-a“, istakao je bivši predsednik Rusije.

Podsetimo, „casus belli“ je formalni razlog za objavu rata (izraz potiče iz rimskog prava), „jus ad bellum“ je pravo na rat, odnosno pravo države da započne neprijateljstva koja će biti fer odgovor .

BONUS VIDEO:


– Tužno je, avaj. Predviđanja Apokalipse su sve bliže – dodao je Dmitrij Medvedev .

Takođe je citirao Otkrivenje Jovanovo (9:6), koje govori o Apokalipsi, tokom koje će živi zavideti onima koji su brzo izginuli – „U te dane ljudi će tražiti smrt, ali je neće naći; čeznuće da umreti, ali će smrt pobeći od njih.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

8 thoughts on “„ČEZNUĆE DA UMRU ALI ĆE SMRT POBEĆI OD NJIH“: MEDVEDEV kaže da su predviđanja APOKALIPSE vrlo blizu! – „RUSIJA IMA RAZLOG ZA RAT SA NATO“ (VIDEO)”

  1. Jadan je ovaj koji ovo piše a, još jadnija Rusija koja bi napravila apokalipsu . Vidite li vi da ste na dnu dna , da ste otpad ove planete ali, ne zaboravite da dobro, (Bog ) uvjek pobjeđuje . Neće ni Srbima ni Rusima a ni kinezima uspjeti da unište zapad ni Ameriku .

    2
    18
    Odgovori
    • Jadan si ti koji ne vidis sta se desava svuda u svetu pa velicas satanisticku Ameriku. I nebo i zemlja ce proci, ali Bozja rec nece. Robe, tvoji satanisti su toliko zla ovom svetu naneli, da ni sam Gospod vise to ne moze da gleda, zato je Rusima dao mac u ruke da bi pokosili zlo. Ne ide se za vecinom vec za manjinom. Da li si i ti jedan od onih koji su u masi vikali, raspni ga! Zaista je ovaj ljudski rod potonuo u zlu kad podrzava angloamericki satanizam. Tuzno, jadno i bedno.

      1
      0
      Odgovori
  2. Pa zašto pišeš anonimno sotono ljudska zločinci jebote ti zapad dijete iste živo takvi uništavaju svijet smradu jedan.hoćeš da budu tri roda i dvije mame i dva oca otpadu ljudski…podržavaš zločince koji su kroz cijelu istoriju ubijali i pljačkali sirotinju i nad sirotinjom i siromašnim se obogatili smradu anonimni.!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter