Izvor: Bsc Happy
07.01.2024 u 01:21
0

ČIM SU PRESTALI DA UNIŠTAVAJU SEBE POSTALI SU LOŠI: Evo čemu su se najviše RADOVALI ruski neprijatelji

Doktor filozofije Nikola Tanasić poručio je da su Rusi uništivši Sovjetski Savez učinili veliku uslugu svojim neprijateljima, kao i da su naivno likvidirali sopstvenu imperiju.

– Kada su razvalili Sovjestki Savez, niko nikada nije učinio veću ljubav svijim geopolitičkim protivnicima. Oni su bukvalno zaklali svoju imepriju na oltaru vrednosti njihovog političkog protivnika, u nadi da će oni moći da budu kao Arapi. Arapi su kao neki konzervativci, ali oni mogu da kupuju hotele u Londonu, školuju decu u Njujorku i Rusi su stvarno mislili da će oni moći isto tako. Oni su mislili da je problem ideološke prirode, samo da mi razmontioramo komunizam i mi ćemo da budemo dobri momci. U zlatno vreme saradnje, razmene, ispostavilo se da su dobri samo dok sami sebe uništavaju, čim su prestali da se uništavaju, postali su loši. Što su se manje samouništavali to su bili, lošiji i lošiji – rekao je Tanasić .

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter