Izvor: BSC HAPPY
10.02.2023 u 08:59
0

„ČUDO OD BOGA“: Devojčica rođena u ruševinama posle razornog zemljotresa dobila ima AJA (FOTO)

Devojčica koja je rođena u ruševinama i spasena posle razornog zemljotresa u Siriji, u kojem je poginula njena majka i ostali članovi porodice, dobila je ime Aja, što na arapskom jeziku znači "znak od Boga" ili "čudo".

Sirijska devojčica čija je majka umrla nakon što ju je rodila pod ruševinama njihovog doma tokom ovonedeljnog zemljotresa sada ima ime: Aja, što na arapskom znači „znak od Boga“.

Pošto su njeni roditelji i sva njena braća i sestre poginuli, njen ujak Salah al-Badran će je usvojiti kada bude puštena iz bolnice.

AMBASADOR SIRIJE UPUTIO APEL: „Potrebna nam je pomoć, onu koju dobijamo je nedovoljna“

Međutim, uništena je i njegova sopstvena kuća u severozapadnom sirijskom gradu Dženderis. On i njegova porodica uspeli su da pobegnu iz jednospratnice, ali sada on i njegovo domaćinstvo od 11 ljudi žive u šatoru.

– Posle zemljotresa niko ne može da živi u svojoj kući ili zgradi. Samo 10% zgrada ovde je bezbedno za život, a u ostalima se ne može živeti, rekao je on.

Podsećamo, beba je pronađena pod betonskom ruševinom i dalje vezana pupčanom vrpcom za svoju majku, koja je preminula zajedno sa suprugom i još cetvoro dece.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter