Izvor: Kurir.rs/Rossia 24
11.10.2022 u 11:26
0

DA LI MASOVNA RAKETIRANJA RUŠE BORBENI MORAL UKRAJINSKE VOJSKE? Ruski komentator od kredibiliteta svojski procenio situaciju koja izgara!

Ruski državni kanal tvrdi da posle serije žestokih raketnih napada, navodno je zabeležen pad morala u redovima ukrajinske vojske, od kada su počeli raketni udari na gradove koji su ostali bez struje, vode i interneta.

UDAR NA METALURŠKI KOMPLEKS UKRAJINE: Krstareće rakete zaustavile proizvodnju!

O tome je, kako prenosi ruska državna televizija u emisiji Full contact na radiju Vesti FM i platformi Vatch, govorio vojni ekspert, oficir Narodne milicije LNR Andrej Maročko .

„Koliko god da su tvrdoglavi, imaju majke, žene, decu koji žive u zapadnim i centralnim regionima Ukrajine. A sada je ukrajinska vojska shvatila da nema pouzdanu pozadinu“, objašnjava Maročko.

Prema njegovim rečima, sama ukrajinska vojska je na čelu i ne može da pomogne svojim najmilijima, a već počinju da se smrzavaju: napolju je hladno, nema šta da se greje, nema struje, postoji kvar u komunikaciji širom Ukrajine, i shvataju da je situacija u pat poziciji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

O pregovorima koji su postali poznati govori oficir Narodne milicije LNR. Tako se, na primer, jedan od vojnika javio kući i pokušao da dogovori sa poznanicima da njegovoj staroj majci, koja živi na selu, nacepaju ogrev, inače bi ostala u hladnoj kući preko zime.

Još jednog pripadnika UAF-a supruga je u telefonskom razgovoru „psovala”: žalila se da nema grejanja, nema svetla u kući, da dete ne može da se vodi u vrtić.

„Na liniji dodira, kada su informacije o ruskim raketnim udarima na ukrajinske gradove stigle do linije fronta, neko vreme je vladala omamljenost ukrajinske vojske, pa su čak i prestali da pucaju“, rekao je Maročko.

Odnosno, objašnjava vojni ekspert, ne postoji samo uništavanje logistike, već i uobičajeni život u ukrajinskim gradovima, što pokazuje kolosalan efekat ovih akcija Rusije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter