Izvor: Afera
04.11.2023 u 15:07
4

DAĆEMO IM OVO, SAMO DA PRESTANU: AMERIKA I EU prodale KIJEV – RUSIMA OBEĆALI SLEDEĆE TERITORIJE ZA MIR!

Sjedinjene Države i Evropa razgovaraju sa Kijevom o mogućnosti pregovora sa Rusijom i o tome čega će ona morati da odustane zarad mira, prenosi En-Bi-Si, pozivajući se na zvaničnike.

„Zvaničnici iz Sjedinjenih Država i Evrope počeli su razgovore sa ukrajinskom vladom o mogućim posledicama mirovnih pregovora sa Rusijom za okončanje rata.

Razgovori uključuju široke obrise onoga od čega bi Ukrajina možda morala da odustane da bi postigla sporazum“, navodi se u izveštaju.

Neki od ovih razgovora održani su prošlog meseca tokom sastanka kontakt grupe o Ukrajini.

Na groblju u Subotici počelo opelo Pastoru, prisustvuju Vučić, Orban i drugi

Kako prenosi En-Bi-Si, američki i evropski zvaničnici zabrinuti su što je sukob, po njihovom mišljenju, dospeo u ćorsokak. Oni takođe nisu sigurni u svoju sposobnost da pruže dalju pomoć Kijevu.

Ranije je, kako je preneo Politiko, američki senator Džejms Dejvid Vens iz Ohaja rekao da će po okončanju sukoba deo teritorije Ukrajine biti pod kontrolom Rusije.

„Vojni ciljevi Zelenskog ne odgovaraju stvarnosti, a deo njegovog okruženja mu pruža otpor. Sukob bi trebalo da se završi ruskom kontrolom nad ukrajinskom teritorijom i sporazumnim rešenjem“, citiraju novinari izjavu političara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “DAĆEMO IM OVO, SAMO DA PRESTANU: AMERIKA I EU prodale KIJEV – RUSIMA OBEĆALI SLEDEĆE TERITORIJE ZA MIR!”

  1. Cela Ukrajina mora biti na dobrovoljnoj bazi onakva kakvu je žele Rusi , ili sve da bude Rusko , kakvi bre pregovori , s akim da Rusi pregovaraju, sa lažovima , vidi nas Putine, hoćeš li sledećih 50. godina da se potucaš po avionima da ideš na pregovore , da se dovlače ovakvi i onakvi po Rusiji i Ukrajini da pregovarate NI O ČEMU , AMA BŠA NI O ČEMU pa ZSO se ne osnivaju 11.godina , niko ne mari, narod se iseljava , RUŠE SE SVETINJE, KRADE SE ZEMLJA, PLAŠE SE DECA, ŽENE, STARCI, HAPSE MUŠKARCI BEZ OSNOVA DRŽE NEZAKONITO PO ZATVORIMA, koliko smo smao na šteti po svakom pitanju i kao država i kao gradjnai i oni koji tamo žive a i ovi ovde , kao da naši da je tamo mir i blagostanje i siguran život ne bi umeli da prave kao Đevđelijanci i paprike i krastavce i ajvare i svekle i sokove od paradjza i sve ostalo , koliko su izgubili svih ovih godina svi koji tamo žive zbog PREGOVORA , to se jednog dana sve mora platiti I VRATITI . Pamet u glavu Rusi .

    20
    0
    Odgovori
  2. Преговори су грешка и одговарају само Западу.
    Цела територија Украјине мора бити у саставу Русије.
    Можда би само требало дати Пољацима неколико области Украјине али тек када изађу из НАТО-а и створе савез са Русијом какав има Белорусија.

    5
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter