Izvor: BSC HAPPY
04.11.2023 u 15:54
0

OVO NE IZAZIVA NIŠTA SEM SMEHA: Najbrutalnija laž koju je Zapad ikada plasirao o Putinu

Laž o Putinu koju je plasirao Zapad.

Govoreći o raznim metodama Zapada od kojih je glavna laž, portparol Kremlja Dmitrij Peskov osvrnuo se na onu koja kaže da predsednik Rusije Vladimir Putin ima nekoliko dvojnika i demantovao je, ponovo.

„Koliko dvojnika ima Putin, tri ili četiri, pokušavaju da shvate stručnjaci. I koji od njih je jutros polagao cveće na spomenik Minjinu i Požarskom, treći ili četvrti“, kaže Peskov uz osmeh na saveznom obrazovnom maratonu „Znanje“.

Portparol Kremlja nije dao šansu pristalicama teorije o dvojnicima ruskog predsednika istakavši da je Putin samo jedan.

Priču o dvojniku ruskog lidera plasirali su (pro)ukrajinski i zapadni mediji ali i tajne službe uz „analize“ fotografija i snimaka ruskog lidera na kojima ima ili nema izražen podbradak, nestrpljivo tapka stopalom, drži rukohvat ili, ne daj Bože, strči niz stepenice aviona – za razliku od američkog kolege koji na stepenicama redovno pada na njima.

Peskov je i ranije demantovao priče o dvojnicima ruskog lidera. „To spada u kategoriju apsurdnih informativnih podvala o kojima sa zavidnom upornošću raspravlja čitav niz medija. Ovo ne izaziva ništa osim smeha“, rekao je Peskov, prenosi RT Balkan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter