Izvor: Sputnik Srbija
05.07.2022 u 14:03
0

DENIS PUŠILIN: Jedinice DNR koje su pomogle u oslobađanju LNR sada se premeštaju u OVOM PRAVCU

Vojne jedinice Donjecke Narodne Republike koje su pomogle u oslobađanju Luganske Narodne Republike, premeštaju se u pravcu Donjecka, izjavio je lider DNR Denis Pušilin.

LNR je trenutno oslobođena. Mi već možemo da kažemo da će se naš korpus koji je učestvovao u tome, pomažući našoj braći, premestiti u pravcu Donjecka. Takođe, premešta se i drugi Luganski korpus“, objasnio je Pušilin.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je naglasio da situacija u DNR ostaje složena zbog stalnih napada ukrajinske vojske.

SVE JE NA RUSIMA Britanski premijer Boris Džonson poručio je da izvoz žitarica iz Ukrajine „zavisi od toga da li će Rusi pristati da dozvole transport!“

Prethodno je predstavništvo DNR u Zajedničkom centru za kontrolu i koordinaciju režima prekida vatre saopštilo da su ukrajinske snage danas ispalile na Donjeck više od 100 projektila kalibra koji se primenjuje u NATO.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter