Izvor: RT
21.08.2023 u 16:31
0

„DIRNU LI NAM BELORUSIJU OSETIĆE OGANJ PAKLA“: RUSI ZAPRETILI POLJACIMA nestankom! (VIDEO)

Vojna doktrina Rusije podrazumeva upotrebu svih sredstava koja su na raspolaganju Moskvi u slučaju napada treće zemlje na Belorusiju, objasnio je ambasador Rusije u Belorusiji Boris Grizlov

Rusija će napad treće strane na Minsk smatrati napadom na Moskvu i u skladu s tim odgovoriti svim mogućim sredstvima, izjavio je ambasador Rusije u Belorusiji Boris Grizlov, prenosi TASS.

Vojna doktrina Rusije podrazumeva upotrebu svih sredstava koja su na raspolaganju Moskvi u slučaju napada treće zemlje na Belorusiju, objasnio je.

POGAĐA ZELENSKOG IZ MOSKVE: DOMET 2 KILOMETRA, PRECIZAN kao SMRT – NOVI RUSKI SNAJPER MTs572 (VIDEO) 

 – Predsednik Rusije Vladimir Putin je jasno rekao da ćemo, u okviru Savezne države, u slučaju napada na teritoriju Belorusije to smatrati napadom na Rusiju“, podsetio je Grizlov.

Naime, Putin je 21. jula upozorio da će Rusija odgovoriti svim raspoloživim sredstvima u slučaju agresije Zapada na Belorusiju. Prema njegovim rečima, napad na Belorusiju smatraće se napadom na Rusiju i Moskva će „odgovoriti svim raspoloživim sredstvima“ na takve akcije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter