Izvor: Novosti
13.12.2023 u 21:01
0

DOK 150 ZEMALJA KAŽE NE IZRAELU, KRVAVA INVAZIJA NE STAJE: Lom kod GRADA ŠEDŽAJA! IZRAEL u krvi do kolena GAZI SVE PRED SOBOM! VIDEO

ORUŽANI sukob izraelske vojske i Hamasa ušao je u 68. dan.

Bitka za Šedžaju u srcu grada Gaze

IDF je objavila nove snimke na kojima se vidi kako trupe pešadijske brigade poslednjih dana deluju u naselju Šedžaja u gradu Gazi.

Kako navode Izraelske odbrambene snage, brigada je radila na „čišćenju“ Šedžaje od infrastrukture Hamasa tokom protekle nedelje, rekavši da je to „napredna faza“ operacije čiji je cilj da se toj palestinskoj paravojsci oduzme sposobnost i ubiju njeni operativci.

Kaže se da je Kasba, glavna komercijalna oblast u srcu Šedžaje, „gusta i složena oblast za manevrisanje“, dodajući da Hamas deluje u okviru civilnih lokacija u toj oblasti i da koristi veliku mrežu tunela.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter