Izvor: HAPPYBSC
03.10.2023 u 20:07
0

DOSTA IM JE VIŠE: Protest u Berlinu, građani protiv slanja oružja Ukrajini

Oko 4.000 ljudi prisustvovalo je mitingu u Berlinu na kome su se izjasnili protiv slanja oružja Ukrajini, kao i za ostavku Vlade Nemačke i vanredne izbore u zemlji, saopštila je nemačka policija.

„Prema preliminarnim procenama, u maršu je učestvovalo oko 4.000 ljudi“, saopštila je policija.

Okupilo se i oko 350 njihovih protivnika, ali nisu ometali marš, saopštila je policija i dodala da je bilo samo nekoliko verbalnih svađa dok je povorka prolazila gradom.

Oko 230 policajaca bilo je raspoređeno radi nadgledanja protestnih dešavanja širom grada.

Marš, koji je počeo u blizini berlinske katedrale, sazvali su aktivisti bliski desničarskoj partiji Alternativa za Nemačku i pokretu Kverdenker, koji se ranije protivio ograničenjima zbog virusa korona

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter