Izvor: Alo.rs
11.08.2020 u 19:43
0

DOSTA SU TRPELI! AMERIKANCIMA DAT ROK OD MESEC DANA: Posle toga neće štedeti nikog!

Sastanak staraca iz plemena Al-Akidat o prisustvu američkih snaga u Siriji zaključen je u utorak, 11. avgusta, u selu Deban, na istoku provincije Deir ez Zor.

Prema izveštajima, pleme Al-Akidat daje Koaliciji koju predvode SAD određeni rok da se povuče iz Sirije, pošto ih smatraju „potpuno odgovornim za haos i atentate“.

Plemenske vođe Al-Akidata tražili su, kako je prenela agencija Sputnik, „da administracija u regionu bude za u rukama arapskog naroda uz isključivi naglasak na jedinstvu i nezavisnosti Sirije“.

Novinska agencija je citirala lokalne izvore u provinciji Deir ez Zor da je skoro 5.000 ljudi, uključujući veliki broj plemića i šeika iz plemena Al-Akidat i drugih plemena, održalo prošireni sastanak u kući glavnog šefa plemena, Ibrahima Kalila al-Hafla, u selu Deban, koji je dao koalicionim snagama predvođenim SAD samo mesec dana da ispune zahteve koji su izašli sa sastanka, od kojih su najvažniji otkrivanje počinilaca atentata, puštanje zatočenika i povlačenje Sirijskih demokratskih snaga (SDF) i njegovih pripadnika.

SAZNAJTE JOŠ

ZA PREVENTIVU I USPEŠNU BORBU PROTIV KORONE! Ovo predlažu lekari i farmaceuti!

JOŠ 3 DANA ZA PLAĆANJE TREĆE RATE! Evo kolike su KAZNE ako kasnite sa POREZOM!

ŠVEĐANI OBAVESTILI SVET: Naša strategija je USPEŠNA naglo pao broj OBOLELIH!

TRAMP PRIPREMA NOVE MERE PROTIV KORONE! Zabrana ulaska zaraženim američkim državljanima!

Izveštač je dodao da je plemenski sastanak osudio stanje bezbednosnog haosa, administrativne i vojne korupcije i ubistava, od kojih je poslednji bilo ubistvo šeika Mutašara Al-Hafila i njegove rođake, Dare Mikhlif Al-Kalaf, zbog čega pleme Al -Akidat drži SDF i Koaliciju odgovornim za to.

Grad Deban je pod kontrolom Koalicije koju predvode SAD i njihovi saveznici iz SDF-a od 2017. godine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter