Izvor: sputniknews.com
25.05.2022 u 10:20
0

DRASTIČNO MU OPADA POPULARNOST: Bajdenov rejting nikad niži!

Rejting američkog predsednika Džozefa Bajdena pao je na 36 odsto, što je najniži procenat podrške koji ima od kako je preuzeo funkciju, pokazuje anketa Rojtersa i Ipsosa.

Bajdenov rejting je za samo nedelju dana pao za šest procenata, dok se Amerikanci suočavaju sa rastućom inflacijom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

OBRAĆANJE BAJDENA IZ BELE KUĆE: Amerika će stati na put „lobiju za oružje“! Nemojte da mi kažete da možemo da reagujemo nakon ovog pokolja!

Istovremeno, čak 59 odsto ispitanika reklo je da uopšte nije zadovoljno načinom Bajdenovog rada.

Bajdenov rejting je ispod 50 odsto od avgusta, što je aktivira alarm da je njegova Demokratska stranka na putu da izgubi kontrolu nad najmanje jednim domom Kongresa na međuizborima 8. novembra, javlja Rojters.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter