Izvor: HAPPY BSC
09.03.2024 u 12:37
0

BAJDEN DROGIRAN DRŽAO GOVOR U KONGRESU!? Psihijatar tvrdi, u pitanju je Aderal, lek za demenciju koji sadrži AMFETAMIN!

Američki predsednik Džo Bajden izgledao je kao da je uzeo stimulanse da bi prikrio kognitivni pad tokom svog obraćanja Kongresu o stanju u Uniji, rekla je psihijatar Kerol Liberman, koja je radila sa starijim pacijentima sa demencijom.

Ona je rekla da brzina i jačina njegovog govora mogu biti znak upotrebe Aderala, leka na bazi amfetamina, ili nešto drugo sličnog sastava.

„Ako pogledate kako se Džo Bajden obično ponaša, koliko je spor (u govoru) i koliko posrće, u poređenju sa onim kakav je bio tokom o stanju Unije – strastven i ljut, to su znaci karakteristični za osobu koja uzima Aderal ili bilo koji drugi amfetamin“, rekla je Liberman za Vašington tajms.

Tanjug/AP Photo/Carolyn Kaster

Takođe je napomenula da su Bajdenovi gestovi tokom njegovog govora bili krajnje nekarakteristični za njega. Konkretno, obično se naslanja na govornicu, ali ovoga puta je često gestikulirao i pomerao ruke brzim tempom.

Dr Liberman je rekla da brzina kojom je mrmljao ukazuje na to da mu je „psihofarmakologija pomogla“.

„Emocionalna nestabilnost je znak demencije i pojačana je zbog Aderal-a ili amfetamina koji su mu dali“, rekla je ona. „Nije samo govorio glasno. Vikao je u prostoriji u kojoj su ga svi mogli čuti i imao je mikrofon.”

Zvaničnici Bele kuće demantovali su spekulacije o Bajdenovoj mogućoj upotrebi droge uoči njegovog govora u Kongresu.

Neobično energičan nastup gospodina Bajdena pokrenuo je neka pitanja na društvenim mrežama.

„Niko se neće sećati nijedne stvari koje je Bajden rekao večeras. Svi će se sećati koliko je čudno napet i kako bizarno brzo govori“, napisao je bivši sekretar za štampu Bele kuće Ari Flajšer na Ks-u-

AMERIČKI SENAT SPREČIO KRAH SAD: Usvojen vladin paket od 459 milijardi dolara U POSLEDNJEM TRENUTKU

Postoje neki dokazi da se Aderal , koji se koristi za lečenje poremećaja hiperaktivnosti sa deficitom pažnje, takođe može koristiti za lečenje kognitivnih bolesti kao što su Alchajmerova bolest ili demencija.

Studija iz 2022. objavljena u časopisu Journal of Neurologi, Neurosurgeri & Psichiatri otkrila je da lekovi koji leče poremećaj hiperaktivnosti deficita pažnje, kao što je Adderal , generalno mogu poboljšati kognitivne performanse kod pacijenata sa Alchajmerom.

Nije prvi put da je neko sugerisao da je gospodin Bajden morao da uzima lekove. 2020. godine, Tramp je optužio Bajdena da koristi drogu kako bi poboljšao svoj učinak tokom debata na primarnim izborima Demokratske stranke.

Tramp je otišao toliko daleko da je zahtevao od gospodina Bajdena da uradi test na drogu pre njihove prve debate, dodajući da će i sam uraditi test.

„Mislim da je verovatno, moguće, u pitanju droga“, rekao je tada gospodin Tramp.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter