Izvor: Alo.rs
27.07.2023 u 21:34
0

EMOTIVNA PORUKA GRČKOG VATROGASCA, ZAJEDNO U DOBRU I ZLU: „Hvala Srbijo – Popodne ćemo zaokružiti 35 sati kako smo budni“ (FOTO)

On se na dirljiv način zahvalio našoj zemlji koja je poslala 38 vatrogasaca i 14 vozila kao ispomoć u borbi protiv vatrene stihije.

Grčki vatrogasac, komandir vatrogasne brigade, objavio je nekoliko fotografija sa srpskim kolegama koje su pritekle u pomoć u gašenju stravičnih požara na Rodosu koji traju već 10 dana.

On se na dirljiv način zahvalio našoj zemlji koja je poslala 38 vatrogasaca i 14 vozila kao ispomoć u borbi protiv vatrene stihije.

OVO SU SRPSKI HEROJI KOJI POMAŽU GRČKOJ: Vatrogasci već peti dan neumorno gase požare! (GALERIJA)

Prva fotografija je nastala kada je naš tim stigao: “Od prošle noći Srbi su na našoj strani i danas direktno idemo na liniju fronta. Hvala Srbijo!” napisao je ovaj vatrogasac.

Danas je podelio novu fotografiju sa srpskim kolegama, navodeći da “sa braćom Srbima rade u planinama u teškom reonu Volosa”.

-Popodne ćemo zaokružiti 35 sati kako smo budni, ali osmeh je uvek tu jer moral mora da ostane na visokom nivou u ovim uslovima. Nastavljamo! – poručio je uz fotografije srpskih i grčkih kolega komandir brigade.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter