Izvor: Tanjug
04.12.2022 u 23:04
0

Entoni Blinken otkriva: SAD traže načine da Rusiju proglase „zemljom sponzorom terorizma“

Američki državni sekretar Entoni Blinken rekao je da Kongres SAD radi na alternativama kojima bi se prevazišle prepreke da se Ruska Federacija proglasi „zemljom sponzorom terorizma“.

„Stalno razmatramo različite mere koje možemo preduzeti da, po potrebi, povećamo pritisak. Trenutno radimo sa Kongresom na zakonu koji bi nam pomogao da zaobiđemo neke od izazova. Korišćenja oznake „državnog sponzora terorizma“, kao što ste rekli, ima neke neželjene posledice“, rekao je Blinken za Si-En-En.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Američki Senat je 27. jula usvojio rezoluciju kojom se američki Stejt department poziva da proglasi Rusiju za „državu sponzora terorizma“ zbog događaja u Gruziji, Siriji, Čečeniji i Ukrajini.

NAPAD JE NAJBOLJA ODBRANA? Demokrate osudile izjave Trampa o „masovnoj i široko rasprostranjenoj prevari i obmani“ tokom poslednjih predsedničkih izbora!

U septembru je Bela kuća saopštila da SAD neće proglasiti Rusiju kao „zemlju sponzora terorizma“, jer bi takva odluka „vezala ruke“ svetskoj zajednici u potrazi za načinima za rešavanje krize oko Ukrajine.

Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter