Izvor: Happy BSC
28.02.2024 u 08:31
0

ERUPTIRAO POPOKATEPETL: Otkazana 22 leta u Meksiku, avione zasuo pepeo iz vulkana (VIDEO)

Aerodrom je objavio u utorak na platformi X da ostaje otvoren i operativan, a da se oblak vulkanskog pepela kreće prema Meksičkom zalivu

Međunarodni aerodrom u Meksiko Sitiju saopštio je da su aviokompanije otkazale 22 domaća i međunarodna leta da bi proverile sigurnost letova nakon što je avione zasuo pepeo iz vulkana Popokatepetl dok su leteli prema prestonici Meksika.

Aerodrom je objavio u utorak na platformi X da ostaje otvoren i operativan, a da se oblak vulkanskog pepela kreće prema Meksičkom zalivu.

Vlada je izdala žuto upozorenje zbog aktivnosti Popokatepetla, preneo je Rojters. Popokatepetl je od Meksiko Sitija udaljen oko 70 kilometara.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter