Izvor: sputniknews.com
23.05.2022 u 18:59
0

EU UVODI EMBARGO NA RUSKU NAFTU, ALI NE PO SVAKU CENU: Jedna zemlja je izuzeta, a evo i KOJA!

Nemačka polazi od toga da će se u Evropskoj uniji postići konsenzus o embargu na isporuke ruske nafte pod uslovom da neke zemlje dobiju posebne uslove za prelazni period, izjavio je nemački ministar ekonomije Robert Habek.

„Pretpostavljam da će put biti takav da će, kao što uvek biva u Evropi, neke zemlje dobiti posebna prava i dogovor će biti postignut“, rekao je Habek za radio stanicu „Dojčlandfunk“i dodao da će u tom slučaju odluka o embargu na naftu biti „usklađena evropska akcija kojom upravlja Evropa“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

KAKVA JE SUDBINA UKRAJINSKIH ZAROBLJENIKA IZ „AZOVSTALJA“? Pušilin dao odgovor na ovo VAŽNO pitanje

Prema njegovim rečima, Nemačka je spremna da podrži embargo na rusku naftu u EU bez učešća Mađarske, ali predlog mora da inicira Evropska komisija.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter