Izvor: Tanjug
27.02.2021 u 19:02
0

EVROPA POOŠTRAVA MERE: Vežina zemalja produžava zatvaranje!

Većina evropskih zemalja ponovo uvodi potpuno ili delimično zatvaranje kako bi se izborile protiv porasta broja novozaraženih i umrlih od kovida.

Ima i zemalja koje olakšavaju epidemiološke mere pa su se za delimično popuštanje, uglavnom po regijama, odlučile Grčka, Holandija, Danska, Italija i Hrvatska, preneo je portal Index.

Francuska, Češka, Španija i Portugalija uvode nove, strože mere i nova zatvaranja.

NAJVAŽNIJE

KORONA PRESEK PO GRADOVIMA: Ovde je danas najviše zaraženih

NAJNOVIJI KORONA PRESEK! Brojke se ne smanjuju!

OVO SE NE PAMTI U BEOGRADU! Vozila kontra smerom na auto-putu, pa se zakucala u drugi automobil!

VUČIĆ ŠOKIRAN KOVID PASOŠIMA: Sramotna i antievropska odluka!

POTRESNO! OVDE SU SKONČALA SRPSKA DECA, KAMEN DA ZAPLAČE! Ovo je račun ustaškog grobara Franje 243 dece – 150 po komadu! (FOTO)

Stroge mere ostaju na snazi u Nemačkoj i Irskoj, dok je Švedska pre nekoliko dana pooštrila mere, ali to i dalje nisu drastične mere kao u delu Evrope, ocenjuje portal.

Francuska delimično zatvara ovog vikenda delove koji su pogođeni novim žarištima, što će osetiti Nica i obale na jugu i severu oko Denkerka.

Sa povećanjem brojki suočava se i Nemačka, a tamo su na snazi oštre mere, pa su tako zatvorene sve trgovine izuzev prehrambenih, kao i škole, restorani, kafići i barovi, frizerski saloni, tržni centri…

NE PROPUSTITE

LANČANI SUDAR NA IBARSKOJ MAGISTRALI KOD RUŠNJA: Kilometarska kolona, ima povređenih!

PATRIJARH PORFIRIJE NA BANIJI: Ljudi su potrebni jedni drugima

Mihajlović: SRBIJA pokazala snagu u krizi koja pogađa ceo svet

NIJE MU DOBRO: „Alkatrazovcu“ Šobiću odloženo saslušanje u tužilaštvu

Češka je premašila brojku od 20.000 mrtvih, bolnički sistem je preopterećen, a parlament u petak nije odobrio vladin predlog o produženju vanrednog stanja u martu, ali je manjinska vlada Andreja Babiša odmah proglasila novo vanredno stanje koje stupa na snagu u nedelju na 30 dana.

Španija je zadržala policijski čas u svim delovima zemlje najkasnije do maja, a ljudima je jedino dozvoljeno da izađu napolje zbog posla, obrazovanja i kupovine lekova, odnosno u slučajevima kada treba pružiti pomoć starijima i deci.

U Belgiji je produžen lokdaun do 1. aprila, dok su nove restriktivne mere nedavno uvedene u Portugaliji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter