Izvor: Alo.rs
02.09.2020 u 15:43
0

Evropska unija udarila rampu Srbiji!

Ambasadori zemalja članica EU odlučili su da ne menjaju postojeću listu od 11 zemlja kojima je dozvoljen ulazak u EU, potvrđeno je u Briselu.

Na prvom sastanku nakon letnje pauze, stalni predstavnici zemlja članica razmotrili su informacije o epidemološkoj situaciji i zaključili da za sada nema razloga da se postojeća lista trećih zemlja kojima je dozvoljen slobodan ulazak u EU promeni odnosno skrati ili proširi.

UDARNE VESTI O CRNOJ GORI

ANA BRNABIĆ O MILU: Hteo je da vlada ceo život, ali je ZABORAVIO KLJUČNU STVAR!

MANDIĆ O PROMENI VLASTI U CRNOJ GORI: Đukanović je nacrtao metu na čelu Vučiću!

OTAC GOJKO PEROVIĆ: Sada kada je sve prošlo, da vam otkrijem KAKAV JE ČOVEK Zdravko Krivokapić!

Na listi zemalja van EU čijim drzavljanima je dozvoljeno putovanje su: Australija, Kanada, Gruzija, Japan, Novi Zeland, Ruanda, Južna Koreja, Tajland, Tunis, Urugvaj i Kina koja je uslovljna principal reciprociteta.

Srbija se 1. jula našla na listi trećih zemlja za koje je data preporuka za slobodno putovanje preko granica EU, ali je zbog pogoršanja epidemiološke situacije skinuta već srednom jula.

Nova revizija epidemioloških podataka i same liste trećih zemlja uslediće za dve nedelje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter