Izvor: Tanjug
29.09.2022 u 13:52
0

FINSKA OD PONOĆI ZATVARA GRANICU ZA RUSKE TURISTE: Evo ko će biti izuzet od ove zabrane!

Finska od ponoći zatvara granicu za ruske turiste, saopštila je danas vlada te zemlje.

Finski ministar spoljnih poslova Peka Havisto je na konferenciji za novinare rekao da će granica biti zatvorena za sve ruske turiste, ali ne i za sve ruske državljane, preneo je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

FINSKA ZAGRAĐUJE GRANICE SA RUSIJOM: Ograda bi trebalo da traje 50 godina!

Havisto je rekao da će iza ove zabrane biti izuzeti ruski državljani koji posećuju porodicu, kao i oni koji rade ili studiraju u Finskoj.

Naredba o delimičnoj mobilaziciji u Rusiji izazvala je proteste širom Rusije, hapšenje demonstranata, kao i odlazak ruskih državljana iz te zemlje.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter