Izvor: HAPPY BSC
14.02.2023 u 11:37
0

FRANCUSKI MINISTAR FINANSIJA POZVAO NA POOŠTRAVANJE SANKCIJA RUSIJI: „Moraju biti i biće pojačane u narednim mesecima“

Sankcije Rusiji su efikasne, moraju biti i biće pojačane u narednim mesecima, izjavio je u francuski ministar ekonomije i finansija Bruno Le Mer.

Ruska Federacija je više puta izjavljivala da će se zemlja izboriti sa pritiscima sankcija koje je Zapad počeo da vrši na Rusiju pre nekoliko godina i nastavlja da raste, prenosi RIA Novosti.

Moskva je takođe saopštila da Zapadu nedostaje hrabrosti da prizna da su sankcije protiv Ruske Federacije neuspešne. Iako su se u samim zapadnim zemljama već više puta čula mišljenja da su antiruske sankcije neefikasne.

FILIP RODIĆ U „ĆIRILICI“: „Mi bismo time izdali sami sebe ukoliko bismo uveli sankcije Rusiji!“

– Želeo bih da prokomentarišem sankcije Rusiji, jer čujem dosta gluposti o tome. Sankcije Rusiji koje je usvojila EU su efikasne. Ruska ekonomija se suočava sa ozbiljnim poteškoćama. Mi želimo da daju rezultate – rekao je ministar po dolasku na sastanak Ekonomskog i finansijskog saveta EU u Briselu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter