Izvor: Kurir.rs/RIA Novosti
24.11.2022 u 11:11
0

FSB SPREČIO DIVERZIJU NA GASOVODU JUŽNI TOK: Specijalci uhapsili četvoricu muškarca u Volgogradu! (VIDEO)

Ruske nage bezbednosti sprečile su sabotažu na deonici gasovoda Južni tok u Volgogradskoj oblasti, saopštio je Centar za odnose sa javnošću FSB.

„Federalna služba bezbednosti Ruske Federacije sprečila je pokušaj ukrajinskih specijalnih službi da izvrše sabotažu i teroristički čin na gasovodu Južni tok, kojim se snabdevanje energijom isporučuje u Tursku i Evropu“, prenosi CSO.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Privedena su četiri navodna počinioca – svi su državljani Rusije.

Prilikom pretresa, pronađene su četiri magnetne mine, četiri kilograma plastičnog eksploziva, upaljači sa odloženim dejstvom, 593.000 rubalja i „sredstva za komunikaciju koja sadrže prepisku i pregovore sa kustosom ukrajinskih specijalnih službi“, uputstva za prikupljanje eksplozivnih naprava, koordinate mesta gde je eksplozija je oduzeta od njih.

Pokrenut je krivični postupak za pripremanje terorističkog napada, organizovanje terorističke zajednice i nedozvoljeno držanje eksploziva.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74  

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter