Izvor: Sputnjik
02.11.2023 u 10:41
0

GASI SE GIGANT KOG SVI ZNAMO? Svi u šoku – DECENIJAMA UŽIVAMO LUKSUZ KOJI NAM JE DAVAO

Japanska kompanija Tojota saopštila je da povlači više od 1,8 miliona vozila RAV4 proizvedenih između 2013. i 2018. godine, zbog rizika od požara.

U saopštenju se navodi da neke zamenske baterije u ovim SUV vozilima nisu tačnih dimenzija i da bi mogle da se olabave i izazovu požar ako automobil naglo skrene, prenosi Si-En-En.
„Pokret može da dovede do kontakta pozitivnog terminala baterije sa stezaljkom za zadržavanje baterije i kratkog spoja“, precizira se u Tojotinom saopštenju.
Japanski proizvođač automobila je rekao da radi na popravci koja će biti potpuno besplatna za vlasnike ovih vozila. Oni će biti obavešteni u decembru.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter