Izvor: Tanjug
19.09.2021 u 16:42
0

GRČKA: Tri osobe uhapšene zbog iznude novca od sveštenika

 Tri osobe uhapšene su u Grčkoj zbog sumnje da su ucenjivale i pokušale da iznude novac od sveštenika.

PROČITAJTE JOŠ:  GLASOVI IZ SVEMIRA za Rusku Dumu: Glasali kosmonauti Novitski i Dubrov

Kako navode grčki mediji hapšenja su usledila nakon što je 33-godišnji sveštenik prijavio policiji nemile događaje.

Kako je sveštenik rekao policiji, sve je počelo kada je pozajmio novac 32-godišnjaku, a zatim je taj muškarac počeo da mu šalje preteće poruke, navodeći da će na ckrvenim veb stranicama objaviti klevetničke tekstove protiv njega ukoliko mu ne da još novca.

VAŽNO: MICOTAKIS: Klimatska kriza je već tu, a cena je nezamisliva na globalnom nivou!

Zatim je, kako se navodi, usledila policijska operacija koja je dovela do privođenja 31-godišnje žene i 26-godišnjeg muškarca koji su sa sveštenikom organizovali unapred dogovoren sastanak radi uzimanja novca.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 

Drugi čovek, koji je navodno vođa grupe, takođe se pojavio na mestu sastanka nešto kasnije i policija ga je odmah uhapsila.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter