Izvor: Tanjug
03.06.2020 u 07:50
0

GUVERNER NJUJORKA PORUČIO: Policija nije odradila svoj posao, nisu sprečene PLJAČKE I VANDALIZAM

Guverner američke savezne države Njujork Endrju Kuomo rekao je da njujorška policija „nije odradila svoj posao“, jer nije uspela da spreči pljačke i druge kriminalne aktivnosti tokom protesta zbog ubistva Afroamerikanca Džordža Flojda.

Kuomo je rekao i da demokratski gradonačelnik Njujorka Bil de Blazio nije shvatio razmere protesta, čiji je okidač bila smrt nenaoružanog Flojda tokom njegovog nasilnog privođenja u Minneapolisu prošle nedelje.

PROČITAJTE I OVO

PUTIN ODOBRIO! Ruska vojska će UPOTREBITI NUKLEARNO ORUŽJE!

SRBI IZ AMERIKE: Ono što vidite je REŽIRANI HAOS! Plaćenici sa strane ORGANIZUJU SVE!

MARIĆ U ŠOKU! Dobio je savet ministra Nedimović i…

PROVERITE SVOJE PRIJAVE ZA 100 EVRA! Ministarstvo objasnilo zbog čega!

JURIĆ OTKRIO MARIĆU SVE O PEDOFILU POLITIČARU! Ćuti za tužioca, ali je sve otkrio legendi srpskog novinarstva! (VIDEO)

Guverner je rekao da bi njujorška policija (NYPD), u kojoj je 38.000 policajaca, trebalo da rasporedi veće snage kako bi sprečila pljačke i vandalizam, preneo je AP.

„NYPD i gradonacelnik nisu odradili svoj posao. Mislim da gradonačelnik podcenjuje razmere problema“, dodao je.

Demokratski guverner Kuomo kritikovao je na konferenciji za novinare republikanskog predsednika SAD Donalda Trampa, zbog, kako je naveo, njegovog lošeg odgovora na proteste širom zemlje.

Kuomo je rekao da Tramp koristi svoju poziciju da bi se akcenat stavio na pljackaše kako „ne bi morao da priča o ubistvu Džordža Flojda“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter