Izvor: Novosti
18.10.2023 u 18:41
0

HEZBOLAH SADA I ZVANIČNO U RATU SA IZRAELOM: POLETELE RAKETE iz LIBANA – TEL AVIV NAJAVLJUJE SUKOB do ISTREBLJENJA!

SUKOB Izraela i Palestinaca ušao je u 12. dan.

IDF: Vojna kampanja neće biti kratka

Na sastanku sa pilotima vazduhoplovnih snaga, načelnik štaba IDF Herci Halevi izjavljuje: „Mi ćemo se boriti – ali, za razliku od druge strane, mi ćemo ostati ljudska bića. Halevi poručuje pilotima da vojna kampanja neće biti kratka, već da će IDF pobediti.

Turski poslanik: Izrael je kriv

Raketu na bolnicu Al Ahli u Pojasu Gaze ispalio je Izrael, tvrdi danas poslanik u turskom parlamentu i član vladajuće Partije pravde i razvoja, Omer Čelik.

Napad na Izrael iz Libana

Izraelske odbrambene snage saopštile su da su protivtenkovske rakete ispaljene danas prema izraelskim zajednicama Manara i Roš Ha Nikra koje se nalaze duž libanske granice.

U saopštenju se navodi da izraelske snage „trenutno dejstvuju na žarišne tačke u Libanu i da će dejstvovanja biti nastavljena na terorističke ciljeve koji pripadaju Hezbolahu“, prenosi Si-En-En.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter