Izvor: BSC HAPPY/KURIR
14.12.2023 u 14:20
0

HIT NA KONFERENCIJI! PUTINU SE OBRATIO DVOJNIK!

Putin je dobio poziv od svog „digitalnog blizanca“ tokom godišnje konferencije za štampu.

To je moj prvi dvojnik – rekao je Putin, komentarišući dvojnika koji je stvorila veštačka inteligencija i koji mu je postavio pitanje.

Ruski predsednik je tako ujedno odgovorio i na pitanje kako komentariše navode da ima više dvojnika.

Putin je, komentarišući razvoj veštačke inteligencije i pitanje devojčice da li će ona moći da zameni naše najmilije, između ostalih i njenu baku, dao odgovor kroz osmeh.

Baku niko neće moći da zameni – rekao je ruski predsednik.

GODIŠNJA KONFERENCIJA RUSKOG PREDSEDNIKA: Putin poručio – POBEDIĆEMO!

On je ipak kazao da „nije moguće zaustaviti razvoj veštačke inteligencije“, kao ni onog „najvišeg vida“ ove inteligencije koji joj omogućava da oseća mirise, i ukuse i da ima sposobnost da samu sebe razvija.

To znači da je onda potrebno uspostaviti prevlast nad veštačkom inteligencijom, odnosno, biti u stanju da njome upravljamo – objasnio je Putin.

On je dodao da bi želeo da Rusija postane jedan od lidera u ovoj oblasti u svetu.

Šta će se kasnije desiti, kakva je budućnost svega toga – to niko ne zna. Takva je danas realnost. Možemo da govorimo o ograničenjima i dogovorima između različitih lidera u ovoj sferi kako ne bi došlo do situacije opasne za čovečanstvo. Tako je bilo i kada se nuklearna energija iskoristila za pravljenje nuklearne bombe, pa su sve države onda shvatile da moraju da se dogovaraju – poručio je šef Kremlja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter